Planning

Monday, April 23, 2018
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
›8:30 (30min)
›9:00 (1h)
›10:00 (30min)
›10:30 (45min)
Plenary session (Conference 1)
Invited speaker 1
›11:15 (45min)
Plenary session (Conference 2)
Invited speaker 2
›12:00 (2h)
›14:00 (1h30)
›15:30 (30min)
›16:00 (2h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed